Medewerkerswebsite in nieuw jasje

25 november 2020

Vanaf vandaag hebben de hoofdpagina's van de medewerkerswebsite en de studentenwebsite een nieuw uiterlijk en nieuwe indeling.

Wat vind je waar op de centrale homepage?

• Het hoofdmenu vind je linksboven de bannerafbeelding terug.
  • Direct onder de bannerafbeelding zie je links naar meestbezochte pagina's en meestgezochte onderwerpen en contactgegevens.
  • Daarna volgt het mededelingenblok en een blokje met links naar de meestgebruikte applicaties.
  • Onderaan staan blokken met links naar nieuwsberichten, cursussen voor medewerkers, interne vacatures, informatie over het coronavirus en agenda-items.
  • De header en footer van de pagina zijn ongewijzigd.

Bekijk je de homepage vanaf je mobiel, dan zie je al deze elementen in dezelfde volgorde onder elkaar staan. Alleen de bannerafbeelding zie je niet.

Nieuw uiterlijk en nieuwe indeling homepage medewerkerswebsite

Waar vind je de decentrale homepages?

De redacties van de facultaire sites kunnen net als eerder zelf een aantal links en blokken toevoegen aan de homepage. Wil je deze aanvullende informatie ook zien? Kies dan bovenaan de homepage een faculteit, instituut of afdeling en klik op opslaan. Nu zie je ook eventuele extra informatie van het organisatieonderdeel dat je hebt geselecteerd.

Selecteer jouw organisatieonderdeel om aanvullende decentrale informatie te zien.

Nu zie je ook eventuele aanvullende, decentrale informatie voor jouw organisatieonderdeel. In dit voorbeeld zou dat de informatie zijn die is toegevoegd door de facultaire webredactie van Geesteswetenschappen.

Vragen of opmerkingen?

We zijn benieuwd wat je vindt van de nieuwe homepage. Is het makkelijker om de informatie te vinden die je zoekt? Mis je nog iets? Mail je vraag of opmerking naar de centrale redactie van de medewerkerswebsite of naar de webredactie van je eigen faculteit of eenheid.