ICT, Onderwijs

Nieuwe roostertool: My TimeTable

12 januari 2021

Roosterpublicatietool MyTimetable is voor alle medewerkers en studenten FSW beschikbaar. De huidige roosterwebsite blijft nog tot het einde van januari 2021 (naast MyTimetable) beschikbaar.
De grootste voordelen zijn:

• meer mogelijkheden,
  • koppelingen met andere tools en
  • veel gebruiksgemak.

Welke mogelijkheden biedt MyTimetable?

MyTimetable toont standaard alle vak- en opleidingsroosters en biedt de optie om een persoonlijk rooster samen te stellen en dat te tonen in dag-, week- of lijstweergave.

Zodra je ingelogd bent, kan je de vakken die jij verzorgt aan je persoonlijke rooster koppelen. Je kunt ervoor kiezen om zelf andere roosters toe te voegen. MyTimetable onthoudt roosters die je toevoegt en toont deze de volgende keer dat je inlogt automatisch. Ook voor andere medewerkers zijn deze mogelijkheden beschikbaar.

Je kunt je rooster vanuit MyTimetable koppelen aan ja agenda-applicaties zoals Outlook, Google Agenda, Apple Agenda op je smartphone. Als je dit hebt gedaan, verschijnen roosterwijzigingen ook automatisch in je agenda-app. Bovendien krijg je desgewenst per e-mail een notificatie van de roosterwijziging.

Inloggen in MyTimetable

Je kunt inloggen in MyTimetable met je ULCN-accountgegevens.

Waar kan ik terecht met vragen?

Bekijk de instructievideo

Verlaat onze website om deze video te bekijken.