P&O

Verplichte sluitingsdagen 2021

23 februari 2021

De Universiteit Leiden kan, naast de landelijke feestdagen, jaarlijks maximaal zeven verplichte sluitingsdagen aanwijzen. Dit doet zij na instemming van de vakbonden in het Lokaal Overleg. De verplichte sluitingsdagen voor 2021 zijn bekend. Zou je op een aangewezen verplichte sluitingsdag moeten werken? Dan moet je verlofuren voor die dag opnemen. De uren worden een paar dagen van tevoren automatisch van je verloftegoed afgeschreven in Self Service.

De verplichte sluitingsdagen voor 2021 zijn:

• vrijdag 14 mei
  • maandag 27 december
  • dinsdag 28 december
  • woensdag 29 december
  • donderdag 30 december
  • vrijdag 31 december

Let op: in eerder berichten heeft abusievelijk de datum van maandag 26 april 2021 gestaan. Deze maandag is echter een normale werkdag en geen verplichte vrije dag.

Verplichte sluitingsdagen in Outlook

Wil je de feest- en verplichte sluitingsdagen van 2021-2022 aan je Outlook-agenda toevoegen? Dit doe je met een .ics-bestand. Lees hoe je een .ics-bestand downloadt.