ICT, P&O

Werk jij digitaal veilig? Meld je aan voor onze e-learning modules voor archeologen

26 november 2020

Persoonsgegevens, wachtwoorden en mobiele apparaten: je hebt er dagelijks mee te maken. Zeker nu we veel thuiswerken, is het belangrijk dat iedereen weet hoe we veilig omgaan met digitale gegevens. Daarom voert de Universiteit Leiden een bewustwordingscampagne met e-learningmodules voor medewerkers.

Het werkt als volgt: van januari tot mei besteed je iedere maand ongeveer 20 minuten aan modules. Met een filmpje of quiz krijg je informatie over allerlei onderwerpen, van de AVG tot thuiswerken. De modules zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en verschillende andere talen. Aan het eind van elke module ontvang je een certificaat om aan te tonen dat je hebt deelgenomen. En belangrijker nog: na de modules zijn jij en je collega’s zich meer bewust van digitale veiligheid.

Meld je vandaag nog aan!