Wijzigingen Erasmus+ onderwijssubsidies 2021

24 november 2020

Er zijn wijzigingen in verschillende Erasmus+-onderwijssubsidies in 2021:

• Voor de programma’s International Credit Mobility (ICM) en Capacity Building vervalt dit jaar helaas de mogelijkheid een projectaanvraag in te dienen. De volgende call voor deze programma's wordt gepubliceerd in oktober 2021.
  • De call voor de overige programma’s is nog niet gepubliceerd. Het Nationaal Agentschap verwacht dat de deadlines een maand worden opgeschoven.

Indicatie nieuwe deadlines

• Joint International Master Programme: medio maart 2021
  • Jean Monnet Activities: medio maart 2021
  • Knowledge and Sector Skills Alliances: eind maart 2021
  • Strategic Partnerships: eind april 2021

Interesse in het indienen van een projectvoorstel?

Wil je een projectvoorstel indienen onder een van de Erasmus+ acties? Laat het zo snel mogelijk weten aan Kathelijne Smits, de subsidieadviseur van Studenten en Onderwijszaken. Omdat de calls later dan gebruikelijk worden gepubliceerd en de deadlines onzeker zijn, adviseren we je tijdig te beginnen met de voorbereiding, bij voorkeur voor de start van het nieuwe jaar.