Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Workshop: Hoe organiseer ik mijn teamuitje online?

9 november 2020

Heb jij net als wij juist nu behoefte aan meer gezelligheid met collega’s? Wil je voor jouw team een leuk teamuitje organiseren nu de feestdagen eraan komen maar heb je geen idee hoe je dit online kunt organiseren? Volg dan op 18 november van 09:15 tot 10:00 deze workshop. Sofie en Jasmijn van HRM Learning and Development helpen je verder op weg met voorbeelden en concrete tips die je gelijk kunt toepassen op jouw virtuele teamuitje. Zo wordt jouw Sinterklaas-, kerst- of nieuwjaarsborrel zeker een succes! 

Doe mee

Lijkt het je leuk om mee te doen? Deelname is gratis en je hoeft je niet in te schrijven. Zet de workshop in je agenda, open de link naar de Kaltura Live Room en doe mee! 

Workshop teamuitje online
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.