Onderwijs, Onderzoek

EUniWell tweede Seed Funding Call

14 december 2020

Op 17 november 2020 heeft EUniWell een tweede Seed Funding Call geïnitieerd om onderlinge banden verder te verdiepen en meer nieuwe en innovatieve ideeën voor welzijn te creëren.

Official Launch of the 2nd EUniWell Seed-Funding Call

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Heb jij een idee voor een financieringsvoorstel?

• Heb jij een idee voor een financieringsvoorstel?
  • Heb je hulp nodig bij het vinden van partners?
  • Heb je interesse om in contact te komen met onderzoekers of medewerkers van de andere EUniWell-universiteiten

EUniWell organiseert op 17 december een open Zoom-bijeenkomst om vragen te stellen en te netwerken:

Neem deel op donderdag 17 december om 12:00 uur

Wat is het doel van het EUniWell Seed Funding Programme?

Het EUniWellSeed Funding Programme is bedoeld om onderzoekers, studenten, docenten en bestuurders van zeven universiteiten samen te brengen. Na de eerste oproep in het voorjaar van 2020 hebben meer dan 60 interuniversitaire teams aanvragen ingediend. EUniWell financierde de beste daarvan voor het ontwikkelen van nieuwe onderzoeksbenaderingen, op onderzoek gebaseerde onderwijsinitiatieven en mobiliteitsprogramma's die het welzijn op Europese schaal bevorderen.

Hulp bij vinden partner

Heb je een financieringsvoorstel en zoek je nog partners, vul dan het formulier in.  Of bekijk het overzicht: hier zie je voor welke projecten nog partners gezocht worden. (Let op: je kunt het overzicht alleen bekijken als je inlogt met je ULCN-account)

Welke voorstellen komen in aanmerking voor financiering?

De kerntaak van EUniWell is het bevorderen van welzijn in gezondheid, onderwijs, mensen en instellingen en/of het milieu. Het programma is niet inhoudelijk of thematisch beperkt, maar prioriteit wordt gegeven aan voorstellen die deze thema's aanpakken. Projecten kunnen betrekking hebben op onderzoek, onderwijs, beleidsontwikkeling en/of bestuurlijke ontwikkeling. Projecten die belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het consortium kunnen worden gefinancierd tot EUR 25.000 voor de duur van een jaar. De deadline is 29 januari.

Meer informatie? Lees de call of bekijk de video's als je benieuwd bent welke onderzoeksvoorstellen in de eerste call gehonoreerd zijn.