Organisatie

Vraag op tijd toestemming aan voor dienstreis of studie-activiteit in het buitenland

9 december 2020

In principe mogen studenten tot het eind van het collegejaar niet naar het buitenland voor studiegerelateerde activiteiten. Medewerkers mogen tot nader order niet op dienstreis. Heb je plannen om bijvoorbeeld voor veldonderzoek, een stage of een summer school naar het buitenland te gaan of wil je tóch op dienstreis? Dan kan de universiteit in zeer uitzonderlijke gevallen toestemming geven. Het Internationaal Incidenten Team beoordeelt je aanvraag, waarna het College van Bestuur al dan niet toestemming geeft.

In de periode 21 december 2020 – 4 januari 2021 neemt het Internationaal Incidenten Team geen aanvragen voor buitenlandse dienstreizen (medewerkers) of uitzondering niet-reizen besluit (studenten) in behandeling.

Lees meer over: