Facilitair, ICT

Begin het nieuwe jaar goed: meld je aan voor onze e-learning modules

11 januari 2021

Heb jij goede voornemens? De Universiteit Leiden wel! Ook in 2021 blijven we werken aan onze digitale veiligheid. Daarom hebben we een e-learning-programma opgezet voor alle medewerkers. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen, maar we kunnen er altijd nog meer gebruiken. We hebben de hulp van iedere medewerker nodig om de universiteit veilig en privacyvriendelijk te houden.

Het e-learning-programma werkt als volgt: van januari tot mei besteed je iedere maand ongeveer 20 minuten aan modules. Met een filmpje of quiz krijg je informatie over allerlei onderwerpen, van de AVG tot thuiswerken. De modules zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en verschillende andere talen. Aan het eind van enkele modules ontvang je een certificaat om aan te tonen dat je hebt deelgenomen. En belangrijker nog: na de modules zijn jij en je collega’s zich meer bewust van digitale veiligheid.