Invoering avondklok

21 januari 2021

Op donderdag 21 januari heeft de Tweede Kamer besloten dat er vanaf zaterdag 23 januari tot dinsdag 9 februari een avondklok geldt van 21:00 tot 04:30. Dat betekent dat vanaf zaterdag de universitaire gebouwen eerder zullen sluiten. Bekijk in het overzicht tot hoe laat je terecht kunt op de verschillende locaties.

Voor medewerkers die kritische processen ondersteunen, wordt een uitzondering gemaakt. Geldt dat voor jouw werkzaamheden, dan neemt je leidinggevende hierover contact met je op. Je krijgt van het PSSC een digitale werkgeversverklaring per mail. Daarnaast heb je nog een eigen verklaring nodig, die je kunt downloaden op de website van de Rijksoverheid. Je hoeft deze documenten niet geprint bij je te dragen, zolang je maar een digitale kopie kunt laten zien.

Heb je geen bericht gekregen, maar heb je wel een werkgeversverklaring nodig om tijdens de avondklok van/naar werk te reizen? Neem dan zelf contact op met je leidinggevende. Heb je dit weekend met spoed een werkgeversverklaring nodig, dan kun je die aanvragen bij het bureau Veiligheidszaken.