Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

E-mailexpeditie voor leidinggevenden: op naar een betere dialoog binnen jouw team

28 januari 2021

Voor een gezond en veilig werkklimaat is het belangrijk om binnen jouw team regelmatig met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema’s als loopbaanontwikkeling of werkdruk. Met de gratis e-mailexpeditie “Op naar een betere dialoog binnen het team” van het Sociaal Fonds Kennissector (Sofokles) krijg je als leidinggevende handvatten voor deze oplossingsgerichte aanpak. Je wordt elf weken lang wekelijks gecoacht aan de hand van mails met bondige informatie, praktijkgerichte filmpjes, concrete opdrachten, en handige tips naar een waardevolle en veilige dialoog binnen jouw team. Een gebruiksvriendelijke manier van leren die je niets kost, maar veel oplevert. Schrijf je hieronder direct in.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.