Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Lid van de opleidingscommissie? Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse OLC-bijeenkomst op 16 februari

9 februari 2021

Op dinsdagmiddag 16 februari 2021 vindt van 14.30 tot 17.00 uur de jaarlijkse bijeenkomst voor de opleidingscommissies plaats. Alle docent- en studentleden van alle opleidingscommissies zijn van harte uitgenodigd en wij hopen op deelname vanuit iedere commissie. 

Thema's

De centrale thema’s van de bijeenkomst dit jaar zijn ‘Maximale impact: hoe kun je jouw opleidingscommissies versterken’ en ‘Onderwijskwaliteit en Corona: nieuwe uitdagingen voor opleidingscommissies’. In twee plenaire sessies zal worden ingegaan op actuele ontwikkelingen rond deze onderwerpen. Daarnaast is er volop gelegenheid voor discussie en uitwisseling met leden van andere opleidingscommissies. 

Registreren

Meld je hieronder aan voor de OLC-bijeenkomst op 16 februari Na registratie ontvang je een bevestiging met instructies voor jouw deelname aan de digitale bijeenkomst. Om deelname vanuit alle opleidingscommissies mogelijk te maken, is de voertaal van de plenaire presentaties Engels. Deelname aan het plenaire gesprek en aan de subgroepen is uiteraard ook mogelijk in het Nederlands. In het registratieformulier kun je je voorkeurstaal opgeven.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.