Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Nieuw: roosterpublicatietool MyTimetable

14 januari 2021

Vanaf maandag 1 februari zal de roosterpublicatietool MyTimetable voor alle studenten, docenten en overige medewerkers van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen in gebruik genomen worden. De grootste voordelen: meer mogelijkheden, koppelingen met andere tools en veel gebruiksgemak. Ook ontvangen studenten automatisch notificaties van roosterwijzigingen en toont MyTimeTable USIS-activiteitennummers. 

Welke mogelijkheden biedt MyTimetable?

MyTimetable toont standaard alle vak- en opleidingsroosters en biedt, in tegenstelling tot de meeste huidige roosters, de optie om een persoonlijk rooster samen te stellen en dat te tonen in dag-, week- of lijstweergave. 

Vakken waaraan je als docent bent gekoppeld, zie je automatisch in je persoonlijke rooster staan. Je kunt ervoor kiezen om zelf andere roosters toe te voegen. MyTimetable onthoudt roosters die je toevoegt en toont deze de volgende keer dat je inlogt automatisch. Ook voor andere medewerkers zijn deze mogelijkheden beschikbaar.

Je kunt je rooster vanuit MyTimetable koppelen aan ja agenda-applicaties zoals Outlook, Google Agenda, Apple Agenda op je smartphone. Als je dit hebt gedaan, verschijnen roosterwijzigingen ook automatisch in je agenda-app. Bovendien krijg je desgewenst per e-mail een notificatie van de roosterwijziging.

Inloggen

Je kunt inloggen in MyTimetable met je ULCN-accountgegevens.
 

Waar kan ik terecht met vragen?

Afhankelijk van de keuze binnen jouw opleiding, blijft de huidige manier van roosterpublicatie voorlopig nog naast MyTimetable bestaan. Op de ‘Help’-pagina in MyTimetable vind je een uitgebreide instructie. Ook is er een handleiding beschikbaar. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op via het helpdeskportal van het ISSC. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij de roosteraar van je opleiding. 
 

Bekijk de instructievideo

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.