Facilitair, Onderwijs, Organisatie, Onderzoek

Openingstijden gewijzigd vanwege avondklok: KOG sluit vanaf zaterdag 23 januari om 18.00 uur

22 januari 2021

Er zijn weer aanvullende maatregelen afgekondigd. Het onderdeel dat op dit moment consequenties heeft voor onze organisatie is de invoering van de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari gaat in Nederland de avondklok in van 21.00-4.30 uur. Dit betekent dat alle universitaire gebouwen, en dus ook het Kamerlingh Onnes Gebouw, sluiten om 18.00 uur (in verband met het afsluiten en de reistijd van het UFB-personeel).

Werk

• Voor onze faculteit hebben wij geen medewerkers die vanwege de continuïteit van processen (ook) ‘avonds/ ‘s nachts moeten werken.
  • We blijven echt vanuit huis werken.
  • Aanvragen om toch op locatie te werken, stem je opnieuw af met je leidinggevende. Deze kan toegang aanvragen. Het werken op locatie kan dus ook nu tot uiterlijk 18.00 uur.
  • Doorloop altijd de corona-check voordat je naar onze gebouwen komt.

Heb je nog vragen over de maatregelen? Kijk dan op de website voor alle actuele informatie.