Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Parkeergarage Cluster Zuid is afgesloten: haal je fiets nu snel op

5 maart 2021

Vanwege de renovatie van Cluster Zuid voor de ontwikkeling van de Humanities Campus sluit per 1 februari de ondergrondse parkeergarage onder Cluster Zuid. Nu bijna iedereen thuis zit door de lockdown wordt de garage slechts een enkele keer gebruikt voor het parkeren van auto’s. 

Er staat nog steeds een aantal fietsen in de parkeergarage van Cluster Zuid die gesloten is vanwege de renovatie van het gebouw. Haal je fiets nu snel op en verplaats deze eventueel naar de nieuwe fietsenstalling onder het Reuvens, de bestaande stalling in het Lipsiusgebouw of de fietsenstalling van Cluster Noord. Meld je eerst bij de balie van het Lipsius, dan loopt er iemand mee om het hek te openen.

Let op: De fietsen die er op 1 april nog staan, worden verplaatst en daarbij worden fietssloten die aan rekken zitten, losgeknipt.

Hulp nodig bij de verplaatsing?
Is het door omstandigheden lastig voor je om je fiets op te halen, bijvoorbeeld vanwege de afstand? Stuur dan een mail naar verhuiscoordinatorwsd@ufb.leidenuniv.nl. Het UFB zal dan met jou afstemmen en afspraken maken voor het verplaatsen van je fiets.

Auto parkeren na de lockdown

De renovatie van Cluster Zuid start later dit jaar. De parkeergarage wordt tijdens de verbouwing gebruikt voor de opslag van materiaal en wordt vervolgens ook zelf onder handen genomen. Als de lockdown wordt opgeheven en we weer naar de campus mogen wordt er tijdig gecommuniceerd over de alternatieve parkeerlocaties Haagweg en Maliebaan. Parkeergarage Maliebaan Noord blijft beschikbaar voor het parkeren van auto’s.

Openingstijden Cluster Noord

Maandag tot en met vrijdag - 7:30 uur – 19:00 uur
Zaterdag en Zondag - 9:00 uur – 18:00 uur

Heb je vragen over de sluiting van de garage? Stuur een email naar info@vastgoed.leidenuniv.nl

Lees hier meer over de renovatie van Cluster Zuid en de Humanities Campus

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.