Universiteit Leiden

nl en

Vacature: Student-assistent LUCIS (0,3 fte)

27 januari 2021

Zoek jij een interessante bijbaan die te combineren is met je studie en goed staat op je CV? Wil je ervaring opdoen met het organiseren van evenementen en het schrijven van online content? Word dan student-assistent bij Leiden University Centre for the Study of Islam and Society!

Het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) is op zoek naar een

Student-assistent (0.3 fte, 11,4 uur per week) 

De werkzaamheden

Als student-assistent houd je je bezig met het organiseren van allerlei LUCIS-activiteiten, waaronder conferenties en lezingen. Onder supervisie van de senior medewerkers heb je verschillende taken, waaronder: correspondentie voeren met en faciliteren van gastsprekers; vliegtickets, hotels, zalen en catering reserveren; assistentie tijdens (online) evenementen; publiciteit genereren; en nieuwsberichten schrijven voor de website en social media kanalen. 

Functie-eisen 

  • Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met het vakgebied waarbinnen LUCIS actief is (Midden-Oostenstudies)
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team
  • Je bent flexibel en hebt een proactieve, lerende houding 
  • Je bent communicatief vaardig, representatief en sensitief
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met het organiseren van evenementen 
  • Ervaring met het schrijven van teksten voor het web is een pré

Over de organisatie

Het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) is een kenniscentrum en samenwerkingsverband van de Universiteit Leiden op het gebied van islam en samenleving. LUCIS stimuleert en faciliteert interdisciplinair onderzoek en brengt deskundigen met verschillende achtergronden bij elkaar (wetenschappers, journalisten, beleidsmakers). Hiermee dragen wij bij aan de vergroting van kennis over islam en samenleving en aan het publieke debat hierover. Kijk voor meer informatie op onze website: lucis.leidenuniv.nl

Wij bieden

Een aanstelling van 0.3 fte (11,4 uur per week). Je begint per 1 april of eerder als dat mogelijk blijkt. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 6 maanden, met een mogelijkheid tot verlenging.

Diversiteit

LUCIS en de Universiteit Leiden hechten groot belang aan diversiteit en verwelkomen daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Inlichtingen 

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Petra de Bruijn, p.de.bruijn@hum.leidenuniv.nl.

Solliciteren 

Stuur vóór maandag 15 februari 2021, 9.00 uur je sollicitatiebrief en CV naar lucis@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Petra de Bruijn.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.