Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Onderwijsvernieuwer? Kom naar het ComeniusFestival 2021

19 februari 2021

Op 1 maart organiseert het ComeniusNetwerk, van 13.00 uur tot 17.00 uur het tweede festival waar onderwijsvernieuwers als festivalmaker hun kennis en inspiratie delen met elkaar en andere geïnteresseerden.

Met dit online evenement vieren we samen met jullie de ruimte voor onderwijsvernieuwing in het hoger onderwijs.

Samen vernieuwen

Het thema is ‘samen vernieuwen’. Hiermee willen we het belang benadrukken van inclusief teamwerk, om tot succesvolle onderwijsinnovaties te komen.

Succesvol innoveren doe je namelijk in een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, disciplines, expertises en sociale en culturele achtergronden. De synergie en uitdagingen in jullie team heb je ongetwijfeld ervaren in je eigen innovatieproject of het vormgeven van digitaal onderwijs.

Uitreiking Nederlandse Hogeronderwijspremie 2021

Festivalmakers delen deze middag kennis over onderwijsinnovaties in ComeniusCircles, TeacherTalks of gaan met je aan de slag via tracés van het netwerk. Aan het eind van de middag wordt voor het eerst de Nederlandse Hogeronderwijspremie 2021 uitgereikt door de minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap:  Ingrid van Engelshoven. Op deze manier wil zij bijdragen aan het erkennen en waarderen van hoger onderwijs en het verder stimuleren van onderwijsverbetering.

Het belooft een feestelijke middag te worden!
Geef je op als festivalganger en nodig ook je collega’s en andere geïnteresseerden uit.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.