Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Organisatie

Hoe blijf je fit in deze tijden? Doe mee en daag je collega's uit!

18 februari 2021

Hoe blijf je fit in uitdagende tijden? En hoe draagt beweging bij aan je fysieke en mentale gezondheid? Daar spelen we op in tijdens de eerste Healthy University - Let's Walk Week 2021, die van 1 tot 5 maart 2021 plaatsvindt! 

Na een succesvolle Healthy University Week in oktober 2020 pakken we door. Zie hieronder het schema van onze voorjaarsactiviteiten van 1 t/m 5 maart: Healthy University - Let's Walk! Schrijf je nu in, want vol = vol.

Door de coronamaatregelen zal de Healthy University - Let's Walk Week 2021 dit jaar eveneens online gaan plaatsvinden, maar dat weerhield Team Healthy University Leiden er niet van om een programma neer te zetten met interessante inspiratiessies, office work-outs en sportlessen. 

In deze week bieden wij jullie graag de meest populaire activiteiten aan van de vorige Healthy University Week. Start de dag met yoga, stap even achter je laptop vandaan voor de 20 minuten office work-out en laat je inspireren tijdens de lunch door een van onze sessies over beweging, energie en balans. Doe je mee?

En heb je zin in een extra uitdaging?

Doe dan mee met onze wandelcompetitie in de Ommetje-app! Daag van 1 maart tot 30 april je collega’s uit om zo veel mogelijk ommetjes te maken en win individueel of als divisie/afdeling samen mooie prijzen. Doe vanaf 1 maart mee met onze unieke bedrijfscode (wordt t.z.t. gecommuniceerd).

Meer informatie omtrent deze challenge en het programma kun je ook vinden op onze themapagina/dossier: 

LUMC: https://www.albinusnet.nl/actueel/themas/healthy-university2/

Universiteit Leiden: https://www.universiteitleiden.nl/dossiers/healthy-university/healthy-university-week-2020

Doe mee, blijf gezond en houd vol!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.