Universiteit Leiden

nl en

Financiën

Jaaropgave 2020 beschikbaar

18 februari 2021

De jaaropgave over 2020 staat vanaf nu digitaal klaar in SAP Self Service (inloggen via Remote Werkplek). Je hebt de jaaropgave nodig voor de aangifte inkomstenbelasting 2020.

Reiskosten

In de post ‘Reiskosten (vast + keuze)’ zijn alle netto reiskostenvergoedingen en het verrekende bedrag van keuzemodel reiskosten opgenomen. Je hebt dit nodig wanneer je gebruik maakt van aftrekposten met betrekking tot reiskosten.

Netto vergoeding

Eind 2020 is voor een aantal medewerkers de reiskostenvergoeding deels omgezet naar een algemene netto vergoeding. De post 'Reiskosten' op de jaaropgave kan dus lager zijn dan de netto betalingen die werkelijk zijn vergoed. Voor je inkomstenbelasting gebruik je het bedrag in de post 'Reiskosten' als ontvangen reiskostenvergoeding van de werkgever.

Inloggen Remote Werkplek

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.