Onderwijs

Laat je onderwijsportfolio beoordelen voor de Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO)

22 februari 2021

Ben je een senior docent met een staat van dienst op het gebied van het onderwijs? Dan kun je je aanmelden voor de Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO). Dit is een kwalificatie voor docenten die een leidende rol spelen in de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs op curriculumniveau, dus overstijgend aan het eigen vakgebied. Met de SKO erkent de Universiteit Leiden je inzet en kwaliteiten als senior docent.

Informatiebijeenkomst SKO-traject

Wil je het SKO-certificaat behalen of wil je meer informatie over het SKO-traject? Op maandag 8 maart om 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het SKO-traject. Dit is een online bijeenkomst via Teams. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij Daphny Ulje.