Universiteit Leiden

nl en

Vergeet niet vóór 1 juli je wettelijke vakantie-uren uit 2020 op te nemen

25 mei 2021

Thuiswerken kan in deze situatie lastig zijn. Voor velen is het zoeken naar de juiste balans tussen werk en privé. Daarom is het belangrijk om rust te nemen en te ontspannen. Verlof opnemen is een goede manier om los te komen van je werk. 

Uren opnemen vóór 1 juli 2021

Heb je nog wettelijke vakantie-uren uit 2020 staan? Neem ze op in overleg met je leidinggevende. Doe dit vóór 1 juli 2021, omdat deze uren anders komen te vervallen. 

Overzicht uren in Self Service

Je vindt je urenopbouw in Self Service, onder Verlof -> Tijdrekening weergeven: 'Wettelijk Restant 2020'. Je hoeft niet aan te geven welke uren je wilt opnemen: de uren die het eerste komen te vervallen, worden door het systeem automatisch als eerste afgeschreven. Zorg er wel voor dat je de uren daadwerkelijk opneemt, alleen inplannen is niet genoeg.

Vrij vragen

Uren opnemen doe je via de tegel 'SAP Service Service' in Remote Werkplek.

Vraag aan
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.