Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Webinars over vitaliteit op 18 en 24 februari

12 februari 2021

Healthy University Leiden biedt in samenwerking met onze partner PSION twee gratis Nederlandstalige webinars aan: ‘Vitaal voorop; ook voor de thuiswerker’. De webinars vinden plaats op donderdag 18 februari en woensdag 24 februari en zijn bedoeld voor leidinggevenden.

Thema’s

In de webinars wordt besproken op welke manieren vitaliteit concreet verbeterd kan worden. Vragen die aan bod komen, zijn onder meer: Hoe kun je medewerkers optimaal ondersteunen, zodat zij goed in hun vel zitten en lekker aan het werk zijn en blijven, zowel fysiek als mentaal? Hoe weet je waar een medewerker behoefte aan heeft op het gebied van vitaliteit? En misschien nog belangrijker: hoe pik je als leidinggevende of HR-professional de signalen op als het even wat minder goed gaat met een medewerker? Ook thuiswerken in coronatijd wordt behandeld. 

In één uur vertellen psycholoog Ymke Dorrepaal en vitaliteitscoach Wendy Waltman meer over hun visie op vitaliteit.  Ze gaan in op het duale aspect van vitaliteit, namelijk lichaam én geest. Ook wordt ingegaan op de invloed die een leidinggevende of HR-professional heeft op de vitaliteit van medewerkers en de manieren waarop deze invloed kan worden ingezet in de organisatie.  

Interesse gewekt?

Meld je dan nu kosteloos aan voor de webinar ‘Vitaal Voorop; ook voor de thuiswerker’ op 18 of 24 februari. De voertaal is Nederlands.
•         Aanmelden donderdag 18 februari, 12.00 - 13.00 uur
•         Aanmelden woensdag 24 februari, 12.00 - 13.00 uur
 

Met Healthy University Leiden werkt de Universiteit Leiden samen aan een gezonde en prettige werkomgeving waar medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Naast het organiseren van diverse activiteiten en workshops die bijdragen aan vitaliteit, wil Healthy University Leiden een beweging op gang brengen die gezondheid voorop stelt en ervoor zorgen dat gezondheid en vitaliteit deel worden van de identiteit van de Universiteit Leiden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.