Universiteit Leiden

nl en

Blijf ook mentaal in beweging - Ontwikkelen in online tijden

1 maart 2021

Naast fysieke beweging is ook mentaal in beweging blijven ontzettend belangrijk voor ons welzijn. Bijvoorbeeld door te leren en ontwikkelen. Dit doen we normaal gesproken op ons werk door kennis te delen met collega’s en door cursussen te volgen. Dat lijkt misschien lastig nu. Want werken vanuit huis brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Hoe ga je hier (creatief) mee om? Hoe hou je focus als je baas belt, de hond kwispelend tegen je opspringt en je ondertussen je dochter moet troosten die gevallen is? En dan heb je ook nog een vraag aan je collega die normaal gesproken naast je zit..

Toch is mentaal in beweging blijven nét zo belangrijk als een lunchwandeling. Het helpt om je mentale weerbaarheid te versterken. En dat kunnen we in deze tijden goed gebruiken! Vanuit je eigen woonkamer kun je blijven werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld op het gebied van Mentale Innovatie, Creatief Denken, Vitaliteit en Energie of de Leergang Stressbestendigheid.

Hoe? Via de universiteit bieden we gratis online trainingen aan van New Heroes. Inloggen met je eigen ULCN account en je kunt aan de slag!

Leidinggevende? Dan speelt de vraag wellicht hoe je ervoor kunt zorgen dat je team ook in deze tijd stappen zet en ‘in beweging blijft’. Kijk dan eens naar de training ‘Help je medewerkers groeien’. Je leert hoe je persoonlijke ontwikkeling op de kaart zet bij jouw medewerkers, het gesprek aangaat en medewerkers kunt blijven activeren en motiveren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.