Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Herstart subsidieproces NWO

17 maart 2021

NWO hervat het subsidieproces op 22 maart. Omdat dat proces vijf weken heeft stilgelegen als gevolg van de netwerkhack in februari, zijn er  gevolgen voor deadlines en evaluatieprocedures. NWO komt  aanvragers in lopende rondes met maatwerkafspraken zoveel mogelijk tegemoet. 

  • Bijna alle calls met een deadline voor 27 mei 2021 schuiven vijf weken op ten opzichte van de oorspronkelijke deadline uit de call, behalve als er zwaarwegende argumenten zijn om hiervan af te wijken. Uitzondering hierop is de deadline voor de Veni-aanvraag, die verschuift naar 2 september 2021.
  • Calls met deadlines vanaf eind mei blijven in principe volgens de oorspronkelijke planning lopen, tenzij er knelpunten ontstaan in verband met andere rondes of evaluatieprocedures.

Het Grant Development team past de data van evenementen aan en zal geplande informatiebijeenkomsten verschuiven zodat ze in lijn zijn met de nieuwe NWO-deadlines. Neem contact op met grants@luris.nl als je vragen hebt over de evenementen en informatiebijeenkomsten.

Meer informatie

In de week van 22 maart is alle informatie op de NWO-website over de calls en de nieuwe deadlines up to date. Lees meer over de grote lijnen en de overwegingen waarop de nieuwe callplanning gebaseerd is.

Naar de NWO-website
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.