Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Meld je aan voor de Nationale DenkTank 2021

4 maart 2021

Ben jij wo-student, pas afgestudeerd of promovendus? Ben je creatief, onafhankelijk en ondernemend? Ben je in staat om te werken in een multidisciplinair team en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij? Wil je je daarnaast ontwikkelen en je netwerk uitbreiden?

Voor de Nationale DenkTank zoeken wij ondernemende, creatieve en ambitieuze academici die zich graag inzetten voor het maatschappelijk belang. Jouw initiatief en inzet is onmisbaar om onze doelstelling te realiseren: de Nederlandse samenleving met slimme en eigenzinnige initiatieven vooruit te helpen. In 2021 is het thema van de DenkTank: “Kwaliteit van onderwijs in Nederland”.

Informatieavonden

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Meld je dan aan voor één van onze online informatieavonden op 16, 24 maart of 6 april en kom in contact met oud-deelnemers! Bekijk het overzicht

Meer informatie en aanmelden

Meld je uiterlijk 11 april aan via de website. Je vindt hier ook: het programma, het thema, het inschrijfformulier voor de informatieavonden en andere praktische informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.