Universiteit Leiden

nl en

Nieuw: Informatiepunt Begeleiding en advies bij problemen op het werk

29 maart 2021

Heb je vragen over of problemen met ongewenst gedrag? Heb je een vermoeden dat de wetenschappelijke integriteit geschonden wordt? Of loop je tegen andere zaken aan waardoor je je onveilig voelt op je werk? Het kan goed zijn om je problemen met je leidinggevende te bespreken.

Wil je dat niet, dan kun je bij Universiteit Leiden terecht bij andere personen of instanties die vertrouwelijk omgaan met je vraag of klacht. De universiteit vindt het belangrijk dat medewerkers zich hierbij niet door twijfel of onduidelijkheid geremd voelen om hun zorgen te bespreken.

Als je niet zeker weet bij wie je je kan melden met een probleem of een vraag of gewoon wat informatie nodig hebt over je meldingsopties, kun je vanaf nu ook terecht bij het Informatiepunt Begeleiding en advies bij problemen op het werk. Je kunt (indien gewenst anoniem) contact opnemen met het Informatiepunt op 071-527 3128. Is het Informatiepunt telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een e-mail naar infopunt@leidenuniv.nl.

Het informatiepunt wordt beheerd door een vertrouwenspersoon die gebonden is aan regels van vertrouwelijkheid en privacy.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.