Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Parkeergarage Cluster Zuid is afgesloten: haal je fiets vóór 15 juni op

3 juni 2021

Staat jouw fiets nog in de parkeergarage van Cluster Zuid? Haal je fiets dan vóór 15 juni op. Daarna worden de fietsen losgeknipt, verplaatst en uiteindelijk afgevoerd. 
Meld je eerst bij de balie van het Lipsius, dan loopt er iemand mee om het hek te openen. 

Hulp nodig bij de verplaatsing?

Is het door omstandigheden lastig voor je om je fiets op te halen, bijvoorbeeld vanwege de afstand? Stuur dan een mail naar verhuiscoordinatorwsd@ufb.leidenuniv.nl. Het UFB stemt dan met jou af en maakt een afspraak voor het verplaatsen van je fiets.

Auto parkeren na de lockdown

De renovatie van Cluster Zuid start later dit jaar. De parkeergarage wordt tijdens de verbouwing gebruikt voor de opslag van materiaal en wordt vervolgens ook zelf onder handen genomen. Als de lockdown wordt opgeheven en we weer naar de campus mogen, wordt er tijdig gecommuniceerd over de alternatieve parkeerlocaties Haagweg en Maliebaan. Parkeergarage Maliebaan Noord blijft beschikbaar voor het parkeren van auto’s.

Openingstijden stalling Cluster Noord

Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 19.00 uur, in het weekend van 9:00 uur tot 18.00 uur.

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de sluiting van de garage? Stuur een email naar info@vastgoed.leidenuniv.nl. Lees meer over de renovatie van Cluster Zuid en de Humanities Campus.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.