Organisatie

Vacature: Student-Assistent ondersteuning Kwaliteitsafspraken: facultair proces en projecten Arbeidsmarktvoorbereiding (AMV)

3 maart 2021

Het team Kwaliteitsafspraken, afdeling Onderwijs & Onderzoek (O&O), van de Faculteit Governance & Global Affairs, zoekt een

De werkzaamheden

Binnen het team Kwaliteitsafspraken werken de beleidsmedewerker, projectcoördinator en 2 studentassistenten aan de implementatie van de FGGA brede projecten en leggen verantwoording af aan de Vice-Decaan. Daarnaast voeren de instituten/opleidingen eigen projecten uit, ondersteund door het team Kwaliteitsafspraken waar nodig. In grotere context wordt verantwoording afgelegd aan het Faculteitsbestuur, de medezeggenschap en de centrale dienst Strategie en Academische Zaken (SAZ).

De werkzaamheden bestaan uit:

• Het ondersteunen van het project Facultaire Stagebank:
    • het bouwen van een organisatienetwerk
    • het inrichten van een webportal;
  • Het monitoren van de facultaire ontwikkelingen Arbeidsmarktvoorbereiding (AMV) door het bijhouden van dossiers;
  • Het ondersteunen bij het facultaire proces Kwaliteitsafspraken m.b.t. voorlichting, monitoring en rapportage;
  • Het organiseren en uitvoeren van de jaarlijkse studentpanelgesprekken samen met de collega student-assistent;
  • Het ondersteunen van overige werkzaamheden binnen het team Kwaliteitsafspraken.

Profiel

Ben jij Ba student bij FGGA, heb je affiniteit met het thema Arbeidsmarktvoorbereiding en wil je je graag inzetten voor de projecten die dit bevorderen en ondersteunen? Heb je interesse om te werken in een universitaire omgeving?

Beschik je verder over de volgende eigenschappen/vaardigheden:

• Goede vaardigheden in Microsoft Office;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands;
  • Ervaring in de medezeggenschap of het mentoraat is een pré;
  • Oplossingsgericht, pragmatisch, proactief en dienstverlenend.

Kortom, herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Beschrijving organisatie

De afdeling O&O is onderdeel van het Faculteitsbureau van de FGGA en ondersteunt met haar diensten de instituten en opleidingen op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Wij bieden

Plek voor een student-assistent voor 0,5 fte. Inhuur vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is van 1 mei 2021 tot en met 31 december 2021. Werktijden worden in overleg bepaald.

In verband met de huidige Corona maatregelen, wordt er op dit moment zo veel mogelijk thuis gewerkt. Hiervoor is het nodig dat je een laptop/pc hebt met de mogelijkheid tot het doen van (video)calls. Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten (min. SA2 €2.110,- en max. SA3 €2.260,- bij een 38-urige werkweek).

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Audrey Aijpassa, Beleidsmedewerker Onderwijs, afdeling O&O, FGGA: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Sollicitaties, vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 14 maart 2021 worden gestuurd naar: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.