Facilitair

Vanaf 22 maart werkzaamheden aan sprinklerinstallaties A-vleugel KOG

4 maart 2021

In het voorjaar en in de zomer van 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de sprinklerinstallatie in de A-vleugel van het Kamerlingh Onnes Gebouw. Van week 12 tot en met week 30 zijn daardoor in verschillende fases een aantal ruimten in het gebouw niet toegankelijk.

Uiteraard wordt geprobeerd om de overlast van deze werkzaamheden tot een minimum te beperken. Studenten en medewerkers wordt geadviseerd een (noise cancelling) koptelefoon mee te nemen om geconcentreerd te kunnen werken. Indien er toch overlast wordt ervaren, kunnen studenten en medewerkers dit melden bij de servicedesk van het UFB.

Van week 12 t/m week 19 vinden er werkzaamheden plaats op de begane grond. Dat heeft de volgende gevolgen.

• Entree en looproute worden aangepast, er komt een looptunnel bij de ingang
  • Portier blijft bereikbaar
  • Servicedesk UFB verhuist naar C0.29
  • Servicedesk ISSC alleen online bereikbaar
  • De toiletten aan de voorkant van het gebouw zijn niet toegankelijk
  • Copy & Printshop 1 dag gesloten (datum nog niet bekend)

Studenten

• Werkgroepzalen A0 niet toegankelijk
  • Pauzeruimte niet toegankelijk (alternatief wordt gezocht)
  • Studieverenigingen verhuizen tijdelijk naar B0.44

Medewerkers

• A0-pantry is tijdelijk buiten gebruik
  • Ehbo/kolfruimte niet toegankelijk (in geval van nood is een tijdelijke ehbo-ruimte ingericht)

Uiteraard wordt er tijdens de werkzaamheden te allen tijde rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Bekijk hier het overzicht van alle fases van de werkzaamheden.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met de servicedesk van het UFB