Verzorg je onderwijs in dit semester?

12 april 2021

Is het antwoord ja, dan wordt je verzocht deze (lege voorbeeldbestanden) formats te gebruiken voor het aanleveren van cijferlijsten bij het OSC:

1. Het SSC grade list format is te gebruiken voor elk vak/elk soort cijfer. Het gaat dan om cijfers die moeten worden ingevoerd in uSis.
  2. Als je vak wordt afgerond met een Remindo toets, waarvan het cijfer in uSis moet worden geregistreerd, kan je gebruik maken van het format Remindo exam grade list. Je kunt de Remindo output inplakken op het tabblad ‘Remindo import, de cijfers van de studenten verschijnen dan op het eerste tabblad.
  3. Als je vak wordt afgerond met een Remindo toets en wordt gecombineerd met een ander cijfer, waarvan het gemiddelde (eind)cijfer in uSis moet worden geregistreerd, kan je gebruik maken van het format Remindo exam & partial grade list.

Voordeel formats

Het is voor het OSC belangrijk dat de formats worden gebruikt, omdat zij verborgen tabbladen bevatten die het mogelijk maken om de cijfers direct in te lezen in uSis. Dat voorkomt een hoop handmatig werk en kans op fouten.

Veel dank voor uw begrip en medewerking.