Universiteit Leiden

nl en

Deadline Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden: 30 april

19 april 2021

Keuzemodel

Sport je bij het Universitair Sportcentrum of Fit for Free? Of volg je een studie of opleiding? Dan kun je de kosten laten verrekenen met je brutoloon via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Je kunt op deze manier voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen. Bekijk alle mogelijkheden.

Wil je nog gebruikmaken van de vakantie-uitkering als geldbron in het keuzemodel? Dien je aanvraag dan voor 30 april in via Self Service. 

Wil je gebruikmaken van de (aanvullende) kilometervergoeding via het keuzemodel? Vergeet dan niet om de daadwerkelijke reisdagen eerst te declareren via Self Service. Het systeem gebruikt deze gegevens om de kilometervergoeding via het keuzemodel te berekenen. Wanneer je automatisch reiskosten ontvangt (omdat je volledig werkzaam bent op locatie) is het niet nodig de daadwerkelijke reisdagen te declareren. 

Vakantiegeld

Op vrijdag 21 mei 2021 wordt bij het salaris de vakantie-uitkering uitbetaald. Kom je in de loop van het jaar in dienst of ga je in de loop van het jaar uit dienst, dan wordt het bedrag naar rato vastgesteld. 

Je kunt je salarisstrook inkijken en downloaden via Self Service. Dit geldt ook voor de jaaropgave. Gebruik je geen universitaire computer, ga dan naar Remote werkplek om in te loggen in Self Service.

We versturen geen papieren salarisstroken. Om verschillende termen en afkortingen toe te lichten hebben we een voorbeeld van een salarisstrook gemaakt. Hierin staan ter illustratie ook een aantal variabele elementen uit onder andere het keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.