Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Studentenwelzijn: deel jouw good practice (aanmelden verlengd)

28 mei 2021

Heb jij een good practice om het welzijn van studenten te verbeteren? Bijvoorbeeld een tool, supportservice, cursus, e-healthmodule of doe je onderzoek naar studentenwelzijn?

Deel dan jouw kennis en ervaring met studenten en medewerkers tijdens het online EUniWell Good Practices Symposium on Student Well-being, op 30 september en 1 oktober!

Wat houdt het symposium in?

Het symposium brengt studenten, ondersteunende staf en wetenschappers samen om kennis over studentenwelzijn uit te wisselen.

De thema's zijn:

  • Well-being as part of the curriculum 
  • Scientific research on student well-being 
  • Taking a student to student approach to support 
  • Tools and resources for support staff

NB: de voertaal is Engels.
Meer informatie over het symposium

Call for proposals

Heb je een good practice die je graag wil delen en waarover je in een paneldiscussie graag met anderen in gesprek wil gaan? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. De vereisten vind je ook in dit formulier.

Aanmelden tot 17 juli

Registratieformulier

Wat kun je na aanmelding verwachten?

Een comité, bestaande uit studenten van de organiserende universiteiten, maken uit alle aanmeldingen een selectie, waarna de geselecteerde sprekers worden geïnformeerd. Het comité wordt hierin begeleid.
Voorafgaand aan het symposium vindt een korte (technische) briefing met de sprekers en moderatoren plaats. Alle sprekers worden op thema ingedeeld, in verschillende discussiepanels.

EUniWell

EUniWell is een alliantie van zeven universiteiten die zich met elkaar hebben verbonden in de European University of Well-being. EUniWell biedt studenten, onderzoekers en docenten nieuwe, internationale mogelijkheden voor samenwerking en ontwikkeling. Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.