Stel je kandidaat voor faculteits- of dienstraad

12 april 2021

Heb je duidelijke ideeën over de koers van de universiteit? Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van netwerken, onderhandelen, argumenteren en beoordelen van beleid? Stel je dan van 13 tot en met 16 april  kandidaat voor je faculteits- of dienstraad.

Je stelt je kandidaat door het formulier kandidaatstelling in te vullen en het per mail in te dienen bij het stembureau.

Formulieren en extra informatie over kandidaatstelling

Oproep medezeggenschap

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Door de maatregelen die zijn genomen in verband met het Coronavirus zal de kandidaatstelling dit verkiezingsjaar 2021 volledig digitaal verlopen. Het is dus niet nodig om naar de universiteit te komen om je kandidaat te stellen.

Om alle processen rondom de verkiezingen in goede banen te leiden, is ervoor gekozen om voor een aantal procedures een langere termijn te hanteren. Zo kan de zorgvuldigheid worden bewaakt en hebben kandidaten voldoende tijd om zich kandidaat te stellen.