Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Meld je aan voor 'The EUniWell Virtual Staff Training Week’

6 mei 2021

Heb je binnen jouw werkzaamheden contact met internationale studenten en medewerkers of ben je als docent verantwoordelijk voor een cursus of programma? Meld je dan aan.

Wat houdt deze week in?

De EUniWell Virtual International Staff Training Week vindt plaats van 17 tot 20 mei en staat in het teken van professionalisering en netwerken. Universiteit Leiden organiseert deze week, samen met Linnaeus University (Zweden). 

Door input, reflectie en het uitwisselen van ervaringen, word je tijdens de workshops bewust gemaakt van kwesties die relevant zijn voor het lesgeven en intercultureel werken in verschillende EUniWell-contexten. 

In totaal kunnen per universiteit, zes medewerkers zich aanmelden (drie ondersteunend, drie onderwijzend). Bekijk het programma (de workshops zijn in het Engels).

Aanmelden voor 12 mei

Meld je aan -met het formulier in onderstaande link- bij Lena Kulmala via: istw2021@lnu.se

Registratieformulier

EUniWell

EUniWell is een alliantie van zeven universiteiten die zich met elkaar hebben verbonden in de European University of Well-being. EUniWell biedt studenten, onderzoekers en docenten nieuwe, internationale mogelijkheden voor samenwerking en ontwikkeling. Lees meer…

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.