Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

Cambridge Law Review - verlenging deadline

19 mei 2021

De Cambridge Law Review (CLR) nodigt inzendingen uit voor Volume VI, Issue 2 van de CLR en Volume IV, Issue 2 van het aanvullende undergraduate law journal, De Lege Ferenda (DLF), dat in het najaar van 2021 zal verschijnen. De nieuwe deadline voor inzendingen is 30 mei 2021.

De Cambridge Law Review (CLR) en het aanvullende juridische tijdschrift De Lege Ferenda (DLF) zijn onafhankelijke juridische publicaties van studenten van de Universiteit van Cambridge. Het doel van de tijdschriften is om een ​​forum te bieden voor de discussie over hedendaagse en hypermoderne juridische kwesties. 

Meer informatie over CLR en DLF.

Iedereen die geïnteresseerd is in het indienen van een artikel voor publicatie bij het CLR of het DLF kunnen dit doen door het relevante online formulier in te vullen: 

CLR: https://www.cambridgelawreview.org/submit
DLF: https://www.cambridgelawreview.org/delegeferenda-submit 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.