Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

GEZOCHT: student-lid voor het instituutsbestuur van het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

21 mei 2021

Het  bestuur van het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie zoekt per 1 september voor gemiddeld 6 uur per week een nieuw student-lid.

Heb je affiniteit met bestuurswerk en wil je de wetenschappelijk-, onderzoeks- en onderwijsdirecteur adviseren over de internationale Bachelor- en Masteropleiding? Wil je meedenken over de koers van het instituut? Lijkt het jou leuk om het studentenperspectief tijdens bestuursvergaderingen te vertegenwoordigen? Kun je gemakkelijk een schakel vormen tussen het instituut en studiegenoten in de verschillende jaren? En ben je bereid samen met andere actieve studenten op facultair niveau na te denken over hoe de gehele faculteit verbeterd kan worden?

Takenpakket:

  • Bijwonen van twee wekelijkse vergaderingen met het Instituutsbestuur
  • Bijwonen van de vergaderingen met de Instituutsraad (drie keer per jaar);
  • Organiseren en uitvoeren van de Opleidings Commissie (OLC) studentenverkiezingen;
  • Contact onderhouden met de studentleden van de OLC, zodat je weet wat er speelt en dit in kunt brengen op vergaderingen met het Instituutsbestuur.
  • Contact onderhouden met Itiwana en WDO
  • Zitting nemen als student-lid in sollicitatiecommissies voor nieuwe docenten
  • Zitting in het Studenten Opleidingsbesturen Overleg (SOBO)

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 15 juni op naar Ilse Prins (i.m.prins@fsw.leidenuniv.nl). En wie weet doe jij volgend jaar bestuurservaring op zonder er een studiejaar voor op te offeren.

Belangrijk: Omdat veel beleidsstukken die besproken worden in vergaderingen in het Nederlands geschreven zijn, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar het huidige student-lid, Jentje Zaal j.a.zaal@fsw.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.