Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie, Onderzoek

Oproep voor nieuwe leden voor het LDE Centre for Global Heritage and Development

28 mei 2021

Wat betekent erfgoed in een gemondialiseerde wereld?

De groep "erfgoed en identiteit" van het LDE Centre for Global Heritage and Development brengt onderzoekers bijeen die onderzoek doen naar het groeiende belang dat in uiteenlopende maatschappelijke contexten aan erfgoed wordt toegekend. 

Meer informatie over deze oproep vind je op de Engelstalige versie van dit bericht. 

Word lid van de onderzoeksgroep

Ben je een academicus (senior of PhD) die in de breedste zin van het woord werkt rond de genoemde thema's, verbonden aan een van de LDE-universiteiten, en wil je een bijdrage leveren aan de groep, dan ben je van harte welkom om je aan te melden als lid! Zie hier voor meer details: https://www.globalheritage.nl/about-us/work-with-us/becoming-affiliated-to-the-centre-for-global-heritage-and-development

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met  Anna Mignosa of Erik de Maaker.

Anna Mignosa (Erasmus University Rotterdam, mignosa@eshcc.eur.nl)

Erik de Maaker (Leiden University, maaker@fsw.leidenuniv.nl)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.