Facilitair, Organisatie

'Startsein' verbouwing werkplekken Faculteitsbureau en CA-OS

19 mei 2021

Er staat een vier verdiepingen hoge steiger op de brug aan de achterkant van het Pieter de la Courtgebouw. Dit is het 'startsein' van de verbouwing van de werkplekken van het Faculteitsbureau en het Instituut CA-OS (in het kader van het project Activiteitgericht Huisvesten (AGH)).

Inmiddels zijn er schotten op de vierde verdieping geplaatst en worden de tussenwanden er uitgesloopt, De ruimtes op de derde verdieping zijn leeggehaald door de collega's, zodat hier de verbouwing op 1 juni 2021 kan starten.

Getracht zal worden geluidsoverlast tijdens kantooruren tot het minimum te beperken. Excuses voor eventuele geluidsoverlast.

Over het project

Uitgangspunt van het project is voor elke activiteit een passende werkplek. Activiteitgerichte huisvesting is nodig omdat de beschikbare ruimte van onze gebouwen efficiënter gebruikt kunnen en moeten worden. Het Instituut CA-OS en het Faculteitsbureau (behalve SOLO en het OSC) zijn AGH pilots. Oplevering staat gepland voor dit najaar.