Facilitair

Update planning werkzaamheden brandveiligheid KOG

28 mei 2021

In het voorjaar en in de zomer van 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de sprinklerinstallatie in de A-vleugel van het Kamerlingh Onnes Gebouw. Van week 12 tot en met week 30 zijn daardoor in verschillende fases een aantal ruimten in het gebouw niet toegankelijk.

De oorspronkelijke planning is op een aantal punten gewijzigd. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen:

• Door extra herstelwerkzaamheden op de begane grond worden een aantal ruimtes later opgeleverd:
    • De studieverenigingen blijven nog t/m week 24 in de B0.44 werken;
    • De pantry en kolfruimte zijn ook nog t/m week 24 buiten gebruik;
    • De Servicedesk blijft voorlopig in de C0.29 voorlopig (er worden nog extra werkzaamheden uitgevoerd; oplevering is nog onbekend);
    • De gang en werkgroepzalen op de begane grond zijn wel bereikbaar, waardoor de aangepaste looproute is opgeheven.
  • Vanaf week 23 gaat fase 2 van de werkzaamheden van start:
    • In fase 2 worden de werkzaamheden in het restaurant uitgevoerd. Het restaurant is hierdoor niet bereikbaar t/m week 31;
    • De C1.31 is dus ook niet te bereiken via het restaurant. Men kan omlopen via de C1-kantoorgang of via de het trappenhuis op begane grond C0 (naast C0.31);
    • Dit heeft ook tot gevolg dat de studieplekken hier komen te vervallen voor studenten. Wel zijn er meer studieplekken beschikbaar gesteld in de bibliotheek en op de Oude Sterrewacht.
  • Om voor de El Cid alle werkzaamheden te kunnen afronden wordt er in week 23 gestart met het leeghalen van de kantoorwerkplekken op de A1-vleugel. Dit is eerder dan gepland.
    • Medewerkers zijn hiervan op de hoogte gesteld en er zijn tijdelijke werkplekken beschikbaar gesteld;
    • Van week 24 t/m week 32 is collegezaal A1-44 niet bereikbaar.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met de servicedesk van het UFB

Bekijk hier de gehele planning van de werkzaamheden in het KOG.