5 en 8 juli: FeedbackFruits-trainingen voor docenten

28 juni 2021

Meld je aan voor de online FeedbackFruits-training: tools voor (peer) feedback op 5 juli. De FeedbackFruits-training: activerend studiemateriaal, volg je op 8 juli.

Toepassen FeedbackFruits

In deze praktische trainingsessies leer je hoe je een FeedbackFruits (FbF)-activiteit toepast in jouw cursus. Je maakt kennis met enkele van de tools in FbF en ziet hoe de tools in Brightspace worden weergegeven.

In september staan er praktijkgerichte bijeenkomsten gepland, waarin we gedetailleerder kijken naar Brightspace.

Bekijk het programma en meld je aan voor de sessie van 5 juli

Programma en aanmelden

Bekijk het programma en meld je aan voor de sessie van 8 juli

Programma en aanmelden

Wat is FeedbackFruits?

FeedbackFruits (FbF) is een online platform dat samenwerking, communicatie en blended learning ondersteunt. Het platform bevat een serie tools met verschillende toepassingen, maar al deze tools vergemakkelijken en bevorderen de interactie tussen studenten en docenten, en tussen studenten onderling. De tools bieden docenten veel eenvoudige mogelijkheden om hun cursussen een actief karakter te geven, waarbij studenten centraal staan in het leerproces.