Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Alternatieve parkeergelegenheid i.v.m. sluiting garage Maliebaan Zuid

24 juni 2021

De Parkeergarage Maliebaan Zuid is gesloten vanwege de renovatie van Cluster Zuid. Voor abonnementhouders van de locatie Maliebaan zijn de alternatieve parkeergelegenheden als volgt:

  • De Parkeergarage Maliebaan Noord is open, maar heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen en er zijn geen laadpalen aanwezig voor elektrische of hybride auto’s.
  • Parkeren is daarom mogelijk bij P+R Transferium Haagweg Leiden gedurende de werkweek (dus niet op weekend- en feestdagen). Inrijden vindt plaats op basis van kentekenherkenning bij de slagbomen. Daartoe zijn alle kentekens en namen van abonnementhouders doorgegeven. Bij P+R Transferium Haagweg Leiden zijn laadpalen aanwezig. Zowel overdag als 's avonds rijden er om de paar minuten gratis pendelbusjes van het parkeerterrein naar Leiden en vice versa (zie hier voor nadere informatie).

NB: Voor parkeren in de Parkeergarage Maliebaan Noord of P+R Transferium Haagweg Leiden is een geldig parkeerabonnement van de Universiteit Leiden vereist. Dit parkeerabonnement kun je aanvragen of wijzigen op het Serviceplein.

Meer informatie of vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Vastgoed via info@vastgoed.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.