Universiteit Leiden

nl en

ICT

Cybersecurity: Werk jij privacyvriendelijk? Test je kennis in de AVG-quiz!

28 juni 2021

Of je nu werkt in onderzoek, onderwijs of ondersteuning, je krijgt ongetwijfeld te maken met persoonsgegevens. Maar weet jij wat persoonsgegevens precies zijn en hoe je daar zorgvuldig mee omgaat? Test je kennis in de Grote AVG-Quiz en maak kans op een kleine prijs!
De quiz bestaat uit 13 vragen en duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt gewoon inloggen met je ULCN-account. Uit de lijst met modules kies je vervolgens ‘De Grote AVG-Quiz’.

Kies voor ‘zakelijke login’. De modules werken het beste in FireFox of Chrome. 

Een prijs voor degene met de hoogste score

Onder degenen met de hoogste score verloten we één prijs. Deze prijs sturen we ook naar de directe collega’s van de winnaar. Zorg dus dat de collega’s in je team ook meedoen, dat vergroot jouw kans op een prijs! 

Tip: een beetje voorkennis kan geen kwaad. Voordat je de quiz doet, kun je onze webpagina over persoonsgegevens even doorlezen. Grote kans dat je hoger scoort.

Als je de quiz hebt afgerond en je meer wilt weten over privacyvriendelijk en veilig digitaal werken, dan kun je ook de andere modules volgen via de knop hierboven. Heb je al eerder e-learning over de AVG gevolgd? Dan heb je geluk: je mag gewoon weer meedoen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.