Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Doe mee: voorspel het EK 2020 in de Leiden Law EK-poule

10 juni 2021

Ben jij ook al helemaal in de sfeer van het aanstaande Europees Kampioenschap voetbal? Of juist nog helemaal niet? 

Hoe dan ook, de afdeling Marketing & Communicatie nodigt je uit om mee te spelen in de EK 2020-poule van Leiden Law! Vul je voorspellingen voor de wedstrijden in en maak kans op een bescheiden, maar mooie prijs. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt je voorspellingen van de wedstrijden invullen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd. De eerste wedstrijd begint vrijdag 11 juni om 21.00 uur.

Let op: de extra voorspellingen, zoals toernooiverloop, topscorer, etc. moeten voor vrijdag 11 juni 21.00 uur ingevuld zijn.

Aanmelden is gratis en kan via deze link: https://links.voetbalpoules.nl/7sXoESYq41mNjkwf6.

Let op: je teamnaam is de naam waaronder je zichtbaar bent in het deelnemersveld. De naam van het team (Leiden Law) hoef je daar dus niet in te vullen; via de aanmeldlink kom je automatisch in het team Leiden Law terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.