Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Deadline enquête promovendi verlengd: 14 augustus

5 juli 2021

Op 8 juni hebben alle promovendi van de universiteit en het LUMC, per mail de Leiden PhD-survey ontvangen. Via deze enquête kun je feedback geven op de verschillende aspecten van het promotietraject. 

Jouw deelname telt

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk promovendi deelnemen aan de enquête; met deze input kan de universiteit, beleid en voorzieningen voor promovendi verbeteren. Deelname is anoniem. 

Meer dan 400 promovendi hebben al aan de enquête deelgenomen. Om nog meer promovendi deze mogelijkheid te bieden, is de deadline voor deelname verlengd tot 14 augustus. De link om deel te kunnen nemen kun je vinden in de uitnodigingsmail van 8 juni en in de laatste PhD nieuwsbrief van 28 juni. De deadline is 29 juni. 

De Leiden PhD-survey wordt uitgevoerd door het Center for Science and Technology Studies (CWTS), namens Strategie en Academische Zaken (SAZ).

Input andere universiteiten

Ook andere universiteiten versturen deze periode een enquête naar hun promovendi, met (grotendeels) dezelfde vragen. Door resultaten met elkaar te vergelijken, kunnen we inzicht krijgen in best practices bij andere universiteiten.

Meer informatie

Heb je vragen over de enquête, of heb je de uitnodiging voor deelname niet ontvangen? Neem dan contact op met Janneke Vader: j.vader@BB.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.