Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Mustafa Yildiz overleden

7 juni 2021

Mustafa Yildiz

Afgelopen vrijdag 4 juni bereikte ons het droevige bericht dat onze geweldige collega Mustafa overleden is aan de gevolgen van kanker. Hij is ruim een jaar ziek geweest. Wij leven intens mee met zijn kinderen, die veel te vroeg hun vader verliezen, en met zijn familie. 

Mustafa werkte sinds 2002 bij de het Bestuursbureau van de Universiteit als Coördinator Bestuurlijke Informatie. Hij was een bekende en zeer gewaardeerde collega in de Oude UB en ver daarbuiten; door zijn grote deskundigheid en door zijn betrokkenheid bij de universiteit en de collega’s. Mustafa was altijd bereid om te helpen. 

Met diep respect kijken we terug hoe Mustafa een jaar geleden de diagnose een plek gaf. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten sprak hij over zijn reservetijd die zo goed mogelijk benut moest worden. Ondanks geldende beperkingen heeft hij een afscheidsbezoek aan Turkije kunnen brengen en was er voor contact met familie, vrienden en collega’s altijd ruimte.

We denken terug aan Mustafa als een optimistische en sterke collega met veel interesse in de ander, die altijd tijd had voor een praatje. Hij kon honderduit vertellen en met zijn uitmuntende gevoel voor cijfers heeft hij veel collega’s uit de brand geholpen. Voor velen was Mustafa meer dan alleen een collega.

In de hal van Rapenburg 70-74 hebben we een condoleanceboekje neergelegd. Wie dat wil, kan daarin een persoonlijke boodschap schrijven voor Mustafa's familie.

Dag lieve Mus!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.