Reisbeleid aangepast: onder voorwaarden weer op dienstreis

17 juni 2021

Medewerkers kunnen onder voorwaarden weer op dienstreis. Moet je voor het werk een noodzakelijke reis maken naar een gebied met kleurcode oranje of rood? Dan moet de aanvraag worden ondersteund door je faculteitsbestuur, heb je vooraf toestemming nodig van het College van Bestuur en worden er aanvullende voorwaarden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan een risico-analyse en een veiligheidstraining. De facultaire contactpersoon voor deze aanvragen van noodzakelijk dienstreizen is Simone van Diest.

Alle overige noodzakelijke dienstreizen naar landen met kleurcode groen/geel stem je af met je leidinggevende. Je deelt voorafgaand ook alle reisinformatie met je leidinggevende en secretariaat (bestemming, tijdsduur, contactgegevens).

Kijk voor alle gedetailleerde informatie op de website.