Voordrachten KNAW Early Career Award

17 juni 2021

Met de KNAW Early Career Award wil de KNAW jonge getalenteerde onderzoekers na hun promotie een steuntje in de rug geven. De Award is bedoeld voor onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan en die in staat zijn vernieuwende en originele onderzoeksideeën (verder) te ontwikkelen.

Voor nominatie voor de Award komen jonge getalenteerde onderzoekers in aanmerking die

• in staat worden geacht vernieuwende en originele onderzoeksideeën (verder) te ontwikkelen.
  • in het jaar van nominatie minimaal drie en maximaal zeven jaar geleden zijn gepromoveerd.
  • zijn aangesteld bij een Nederlandse universiteit of een Nederlands onderzoeksinstituut.

Deadline en procedures

Het indienen van nominaties voor de KNAW Early Career Award 2021 is mogelijk tot en met 1 juli 2021.

Meer informatie over de procedure.