Toegang tot de bibliotheken voor medewerkers en promovendi

23 augustus 2021

Medewerkers en promovendi van de Universiteit Leiden kunnen gebruikmaken van een gedeelte van de studieplekken in de bibliotheken van de UBL.

In de Universiteitsbibliotheek (UB) zijn er plaatsen beschikbaar in studiezaal 1. Ook in de Bibliotheek Rechten, de Bibliotheek Wijnhaven, de Science Library en de Bibliotheek Sociale Wetenschappen worden een aantal studieplekken vrijgemaakt.

U kunt deze plaatsen niet reserveren. Wanneer u een studieplek wilt gebruiken kunt u zich bij binnenkomst melden bij de receptie (UB) of de bibliotheekbalie. De studieplekken zijn beschikbaar tijdens de tijdslots van de betreffende locatie.

• Doe voordat u de bibliotheek bezoekt altijd eerst de coronacheck.
  • Neem altijd uw LU-Card mee.
  • Volg de aangegeven eenrichtingsroutes in de bibliotheek.
  • U wordt verzocht bij het eindigen van het tijdslot de studieplek vrij te maken en het gebouw te verlaten.