Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Sociaal

Nomineer een talentvolle, niet-westerse student voor de ECHO Award 2021

10 mei 2021

Met veel genoegen nodigen wij je uit om (mede)studenten voor te dragen voor de ECHO Award 2021, een prijs voor excellent talent met een niet-westerse achtergrond in het hoger onderwijs. Vanaf nu kan je (mede)studenten voordragen voor de ECHO Award WO.

Over de ECHO Award

Studenten die in aanmerking komen voor een ECHO Award zijn succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege hun ondernemende instelling, organiserend vermogen, actieve maatschappelijke betrokkenheid en constructieve aanpak in uitdagingen gerelateerd aan uitsluiting. 

De winnaars worden beloond met een volledig verzorgde Summer course van zes weken aan UCLA in de Verenigde Staten in 2022. Zij worden gekozen door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van mevrouw Kathleen Ferrier, voorzitter van de Nederlandse Unesco Commissie. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.