Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

TRAIL: de nieuwe stagebank van FGGA

13 juli 2021

FGGA ontwikkelt nieuwe stagebank

Onze studenten hebben zowel publieke als private organisaties veel te bieden. Daarom wil FGGA studenten en organisaties beter aan elkaar koppelen via een nieuwe stagebank. We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van het platform en het benaderen van organisaties. Veel organisaties hebben al aangegeven interesse te hebben!  

In augustus gaan we live met het platform en kunnen bedrijven een profiel aanmaken en stages en opdrachten plaatsen. vanaf September kunnen alle studenten van onze faculteit opzoek gaan naar een stage of opdracht. De campagnesite van dit project is live. Hier kan je meer over de nieuwe stagebank lezen.  

De belangrijkste kenmerken van het systeem

  • Doordat alle stagevacatures voor FGGA-studenten bij elkaar worden gebracht op één plek, vinden studenten makkelijk de stage die bij hen past. 
  • Het platform biedt ook mogelijkheid tot het aanbieden van kortdurende projecten en parttime stages. 
  • Zowel studenten als organisaties maken een profiel aan. Daardoor kunnen organisaties zoeken in een databank van gekwalificeerde en enthousiaste studenten, en geschikte studenten direct benaderen op basis van hun profiel, expertise en interesses. 
  • Deelname is zowel voor studenten als organisaties kosteloos. 
  • Het platform is ook geschikt voor internationale organisaties en studenten. 

    Lees verder

Trail: de nieuws stagebank van FGGA

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.